Do góry

Desery Przepis na:

Makagigi

Desery

Autor: ktosik

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 122

Dodano: 20.07.2009

Odsłon: 1226

Idealny na deser. =)

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mak sparzyć, zmielić dwukrotnie w maszynce do mielenia. Podgrzać miód dodać masło, gotować aż się lekko zarumieni, włożyć mak, smażyć przez 2-3 minuty. Masę rozsmarować na waflach, przycisnąć deseczką i przełożyć ciężkim przedmiotem.

Twoje notatki do przepisu

Polecane przepisy: makagigi

Zobacz więcej

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

basga 05 grudnia 2010 czy to jest masa do przekładania wafli?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń