Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
cebulke i szynke smazymy na patelni ( najlepiej nieco wczesniej podsmazyc cebulke by byla miekka na koncu ) na niewielkiej ilosci oleju
makaron gotujemy , gdy juz sie ugotuje na durszlaczek i ladnie oplukujemy pod woda, przekladamy do duzej miski , dodajemy pokrojona pekinke nie mieszamy
usmazona cebulke ze szyneczka wlewamy do naszej miski, razem z olejem na ktorym je smazylismy ( mozna calosc - wedlug uznania) i mieszamy cala zawartosc
na koniec dodajemy majonezu i znow mieszamy , na sam koniec dolejmy sos do salatek ( po prostu rozrobmy 2 paczuszki w samej wodzie ) wody ok 100ml i mieszajmy dodajac naszych przypraw do smaczku ... koniec ... kochanie jest cos do zjedzenia? tak , tak juz podaje :) SMACZNEGO