Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy brakuje czasu a rodzinka jest głodna czasem trzeba improwizować.
Smak wiosny!
Odsłon: 684
Polecam.
Odsłon: 254
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Smak wiosny!
Odsłon: 684
Polecam.
Odsłon: 254
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 661
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
Składniki
Makaron gotujemy. Wędlinę kroimy w kosteczkę, pieczarki w półplasterki. Serki mieszamy ze śmietaną. Na rozgrzane masło najpierw wrzucamy wędlinę, po kilku minutach dodajemy pieczarki i przyprawiamy. Dodajemy makaron, po chwili wymieszane ze śmietana serki i dokładnie mieszamy. Próbujemy i w razie potrzeby doprawiamy. Pod koniec smażenia dodajemy posiekany drobno tymianek.