Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
anie bardzo proste i dosyć szybkie, a jednocześnie korzystnie wpływające na zdrowie i urodę ;)
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 580
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 920
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 241
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 580
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 194
Polecam.
Odsłon: 920
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 241
Składniki
Makaron ryżowy przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Jeżeli używamy świeżego szpinaku, należy podsmażyć go na oliwie, poddusić i zblendować z dodatkiem przypraw.
Jeżeli używamy szpinaku mrożonego, należy go rozmrozić i odpowiednio przyprawić dusząc na patelni.
Pistacje uprażyć na suchej teflonowej patelni.
Wcześniej przygotowany makaron wymieszać ze szpinakiem, skropić sokiem z limonki i posypać pistacjami.