Do góry

Przekąski Przepis na:

Makaron z bekonem, serem i szparagami

Przepis dnia 2009-01-08
Przekąski

Autor: justynasz

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 510

Dodano: 23.11.2007

Odsłon: 8009

Przyjemny w smaku obiad.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotuj makaron. Na gorącej patelni podsmaż bekon pokrojony w grubą kostkę aż stanie się miękki, następnie dodać szparagi. Zmieszać makaron z bekonem i szparagami, przyprawić i chwilkę podsmażyć na patelni z żółtym serem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń