Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dla amatorów makaronu i truskawek
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 278
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 278
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 662
Składniki
Truskawki ugnieść z 2 łyżkami cukru,dodać śmietanę,wymieszać
Ugotować makaron w osolonej wodzie
Na patelni rozgrzać masło z 2 łyżkami cukru,dodać makaron,oprószyć go cynamonem i cukrem waniliowym,chwilkę przesmażyć.Wyłożyć na talerze i polać truskawkami.Smacznego