Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
cos innego..
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 38
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 106
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 38
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 62
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 33
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 106
Składniki
Na patelnie dodajemy oliwe z oliwek,obrana i pokrojona na kosteczke cebulke,papryki myjemy wycinamy gniazda nasienne i kroimy na paseczki dodajemy do cebuli trzymamy na malym ogniu ok 3 minuty nastepnie zalewamy wszystko polowa szklanki wody i przykrywamy pokrywka.
Do osobnego garnka wlac mleko i dodac serek philadelphia nastepnie wymieszac aby serek sie roztopil i mial konsystencie sosu.
Jesli papryka zmieknie dodac przygotowany wczesniej sos i wszystko dokladnie polaczyc ze soba.Ugotowac makaron wedlug przepisu na opakowaniu gdy bedzie gotowy odcedzic i od razu wrzucic na patelnie razem z sosem i paprykami.Wymieszac doprawic do smaku na sam koniec posypac parmezanem.