Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 232
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3322
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 232
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3322
Składniki
gotujemy makaron al dente
pomidory siekamy w paseczki,oliwki w talarki
do woka wrzucamy pomidory z odrobiną oliwy ze słoiczka oraz orzeszki i oliwki , dodajemy pesto i wszystko razem na małym ogniu podgrzewamy
do gotowego sosu dodajemy ugotowany makaron tyle ile przyjmie sos i chwile podgrzewamy aby było ciepłe :)
nakładamy na talerze posypujemy parmezanem i wcinamy :)
opcjonalnie dla mięsożernych polecam podsmażyć mięso mielone drobiowe(ja podsmażam na oleju z pomidorów) z przyprawami ja dodaje przyprawę gyros, suszoną bazylie i sól ziołową.Układam obok makaronu na talerzu :)