Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników makaronu
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 452
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16671
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 344
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 452
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16671
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 344
Składniki
Makaron ugotować al dente
Pora oczyścić,umyć,pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju aż będzie szklisty.Dodać pokrojone pieczarki i chwilę dusić.Następnie dodać śmietanę,starty ser,przyprawy i pokrojone w kostkę pomidory.Wszystko poddusić jeszcze chwilę.Zmieszać sos z ugotowanym makaronem (jeśli sos wyda się zbyt rzadki można dodać do niego łyżeczkę mąki i wymieszać.