Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników makaronu
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 691
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 174
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1350
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 691
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 174
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1350
Składniki
Makaron ugotować al dente
Pora oczyścić,umyć,pokroić w plasterki i podsmażyć na oleju aż będzie szklisty.Dodać pokrojone pieczarki i chwilę dusić.Następnie dodać śmietanę,starty ser,przyprawy i pokrojone w kostkę pomidory.Wszystko poddusić jeszcze chwilę.Zmieszać sos z ugotowanym makaronem (jeśli sos wyda się zbyt rzadki można dodać do niego łyżeczkę mąki i wymieszać.