Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 69
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10513
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 26
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 69
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10513
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Cebule obrac i pokroic w drobna kostke.Wedline i pieczarki rowniez drobno pokroic.
Wrzucic wedline z pieczarkami na patelnie i podsmazyc,nastepnie dodac cebule.Smazyc do zlotego koloru.
Gdy wszystko jest juz usmazone dodajemy tunczyka i losoia z zalewa na patelnie i smazymy.Dodac vegete i oregano.Smazyc na wielkim ogniu ciagle mieszajac ok.10min
Przzykrecic plomien.Dodac powoli smietane,maslo i wymieszac.
Ugotowany makaron odcedzic i przelozyc na talerz.Na makaron podac rybe i posypac parmezanem.Mozna dodac swieza posiekana natke pietruszki.
Smacznego:))