Do góry

Dania główne Przepis na:

MAKARON Z SEREM FETA

Dania główne

Autor: mtarna

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 25

Dodano: 21.01.2009

Odsłon: 10036

szybkie,pyszne, mało roboty

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na niewielkiej ilości oleju zeszklić cebulę. W garnku ugotować makaron. Po odcedzeniu makaronu wrzucić go do garnka, postawić na ogniu wrzucić całą kostkę fety. Obrane ze skórki pomidory drobno pokroić i wrzucić do makaronu. Tak długo podgrzewać aż do rozpuszczenia fety. Na sam koniec dodać zeszkloną cebulę z tłuszcze. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem do smaku. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń