Do góry

Przekąski Przepis na:

Makaron z serkiem topionym

Przepis dnia 2008-01-09
Przekąski

Autor: domena

Przepisów i artykułów: 24 Ocena: 3332

Dodano: 08.01.2008

Odsłon: 33687

Szybkie i proste danie do przyrządzenia.

Składniki

  • 200 g makaronu ( świderki)
  • 200 g serka topionego
  • zioła do przyprawienia ( bazyli, zioła prowansalskie)
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makaron ugotować, odcedzić Do gorącego makaronu wkładamy ser topiony oraz zioła. Mieszamy do roztopienia sie serka. Gotowe. Brzmi banalnie, ale jest smaczne. Można użyć serków topionych o różnych smaków zależni od upodobań.

Twoje notatki do przepisu

Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Ania704 16 listopada 2009 ja do tej potrawy dodaje jeszcze smietane i czosenek i wszystko razem chwile podsmazam , pycha

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń