Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 105
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 125
Polecam.
Odsłon: 764
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 105
Składniki
Makaron ugotować w osolonym wrzątku z dodatkiem oliwy, przelać zimną wodą i skropić 1 łyżką oliwy.
Bazylię i pietruszkę oczyścić, umyć, osuszyć, usunąć twarde łodyżki i pokroić. Czosnek obrać i pokroić.
Do blendera włożyć zioła, czosnek, orzechy, parmezan i oliwę, zmiksować na jednolitą masę.
Na rozgrzaną patelnię wlać śmietankę i włożyć sos (ilość zależy od smaku danej osoby).
Gotować do lekkiego zgęstnienia, połączyć z gorącym makaronem i podawać. Dekorować listkami bazylii lub cząstkami pomidorów.