Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 138
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 398
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 439
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 138
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 398
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 439
Składniki
Cebulę i czosnek siekamy i podsmażamy na oleju, dodajemy rozmrożony szpinak (ja dodawałam mrożony, tylko dłużej trzeba smażyć). Smażymy ok. 5 min, dodajemy sól i pieprz do smaku, dolewamy mleko i trzymamy jeszcze ok. 1 min. Zdejmujemy z ognia i dodajemy majonez. Mieszamy na jednolity sos. Wrzucamy na wcześniej ugotowany makaron i posypujemy serem. SMACZNEGO:)