Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 173
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 201
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 173
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 201
Składniki
makaron gotujemy w osolonej wodzie
na patelni dusimy rozmrozony szpinak z rozgniecionym czosnkiem i smietanka ok.15 min.w razie potrzeby dolewamy smietanki
gdy szpinak jest juz gotowy sypiemy ser i mieszamy,powinien powstac dosc gesty sos,solimy i pieprzymy do smaku
sos szpinakowo-serowy mieszamy z makaronem....pycha