Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Gotujemy osoloną wodę tak jak na makaron, jednak jeszcze przed tyym jak zacznie ona wrzec wrzucamy do niej pokrojonego brokuła( kwiaty odkrojone od lodygi ale lodyga takze jest dobra po ugotowaniu). kiedy woda zacznie wrzec, do brokula wsypujemy makaron.
Gotujemy az makaron bedzie gotowy.
Po ugotowaniu odcedzamy wszystjko razem.
Po nalozeniu na talezr dodajemy cieniutko pokrojony czosnek i kladziemy kawaleczek masla. czekamy az maselko sie rozpusci i gotowe;) SMACZNEGO!