Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 44
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1698
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 44
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1698
Składniki
Gotujemy makaron i studzimy, lekko podsmażamy kiełbasę i cebulę, następnie dodajemy makaron i nadal smażymy. pomidora obieramy ze skórki i kroimy w kostkę Do usmażonej kiełbasy, cebuli i makaronu wbijamy jajka i smażymy jak jajecznicę, Do smaku solimy i pieprzymy, po wyłączeniu gazu na sam koniec dodajemy pomidora i delikatnie wszystko mieszamy aby pomidor się nie rozpadł. SMACZNEGO!!!