Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 185
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 185
Składniki
masłu utrze z cukrem dodawać po 1 żółtko następnie miód i resztę składników na koniec ubita piane z białek podzielić na 2 blaszki
masa budy smietankowy gotowy na 1/2 l mleka dołożyć ze 2 żółtka i 2 łyżki maki pszennej 25 dkg masła cukier waniliowy 3/4 szklanki cukru cukier otrzeć z masłem i cukrem waniliowym następnie dodawać budyń
placek polowa masy biszkopty galaretka miedzy biszkoptami masa placek