Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wspomnienia z wakacji.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 744
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 95
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 118
Polecam.
Odsłon: 744
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 95
Składniki
Umyte ryby zalewamy sokiem z 3 limonek. Pozostawić je na ok 1 godz. w lodówce. Do ryby wkładamy kolendrę.
Po przełożeniu ryby na folię układamy na niej plastry limonki i polewamy roztopionym masłem. Zamykamy szczelnie folię i wkładamy do nagrzanego piekarnika 180 stC. na 25 minut.
Podawać z wszelakimi sałatkami i dodatkami. Smacznego.