Do góry

Dania główne Przepis na:

MAKRELA NA CHLEB

Dania główne

Autor: EWAM

Przepisów i artykułów: 14 Ocena: 105

Dodano: 02.09.2008

Odsłon: 3758

Ni to pasta ni to sałatka coś na chlebek- tanio, szybko dla studenta , pracusiów i dzieci też.

Składniki

  • makrela wędzona, 1 szt.
  • cebula, 1 średnia
  • ogórki konserwowe lub kiszone, co kto woli
  • sól
  • pieprz
  • oliwa
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makrelę obrać z ości i ze skóry, rozdrobnić. Ogórki i cebulę pokroić w kostkę wszystko razem wymieszać. Doprawić solą, pieprzem dodać oliwy w ilości według uznania i smaku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń