Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe polaczenie owocow morze z ananasem i mleczkiem kokosowym.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 784
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 784
Składniki
Na oleju podsmazyc czosnek i imbir. Po okolo 1 minucie dodac paste curry, i trawe cytrynowa, smazyc kolejna minute. Nastepnie dodac ananasa, mleko kokosowe i lisc kaffir. Dusic na wolnym ogniu 10-15 min. Po uplywie tego czasu dodac krewetki i rybe. Dusic kolejne 10-15 min.Gotowe danie posypac koledra i podawac z ryzem jasminowym.