Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa masa serowa i delikatnie kwaśne maliny - jak to ktoś kiedyś powiedział "cud, miód, malina"
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 719
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36216
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 389
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 719
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36216
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 389
Składniki
Żelatynę rozpuść w gorącej wodzie (250 ml wody -> 1,5 łyżki żelatyny w proszku). Serki utrzyj z cukrem waniliowym i cukrem pudrem na gładką masę. Lekko tężejącą żelatynę dodaj do serka i dobrze wymieszaj. Blaszkę 20x30 wyłóż biszkoptami i zalej masą serową. Wstaw do lodówki na ok. 30 minut żeby masa stężała całkowicie. W międzyczasie rozpuść galaretkę malinową w normalnej ilości wody. Wyjmij formę ułóż na wierzchu maliny i zalej tężejącą galaretką. Wstaw do lodówki na ok. 2 godziny. Smacznego.