Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na wykorzystanie zamrożonych owoców. Prosty przepis.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 53
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24144
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 464
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 281
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 53
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24144
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 464
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 281
Składniki
Maliny rozmrażamy (możemy użyć świeżych )a następnie posypujemy cukrem.
Galaretkę przygotowujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Kiedy odrobinę przestygnie zalewamy nią owoce. Odstawiamy aż do całkowitego zastygnięcia.
Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej dodajemy łyżeczkę kawy rozpuszczalnej i szczyptę cynamonu. Galaretkę podajemy wedle uznania.
Całość polewamy czekoladą. I gotowe :)