Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwo, tanio, szybko i pysznie:)
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 406
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15287
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3172
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 406
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15287
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3172
Składniki
Umyte ogórki kroimy w ósemki, ćwiartki w zależności od wielkości ogórka i wrzucamy do grubego worka spożywczego. Dodajemy pozostałe składniki: czosnek i korzeń chrzanu kroimy w grubsza kostkę, natomiast kwiat kopru i liść chrzanu pociac w mniejsze kawałki.
Następnie wszystko solimy,zakręcamy worek i dokładnie ugniatamy (nie za mocno) i gotowe:) I tak zakręcony woreczek zostawiamy na noc, na drugi dzień są gotowe do jedzenia:)
Dla bezpieczeństwa worek wsadzamy w jakieś naczynie np miskę.