Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwo, tanio, szybko i pysznie:)
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6152
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 160
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6152
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 160
Składniki
Umyte ogórki kroimy w ósemki, ćwiartki w zależności od wielkości ogórka i wrzucamy do grubego worka spożywczego. Dodajemy pozostałe składniki: czosnek i korzeń chrzanu kroimy w grubsza kostkę, natomiast kwiat kopru i liść chrzanu pociac w mniejsze kawałki.
Następnie wszystko solimy,zakręcamy worek i dokładnie ugniatamy (nie za mocno) i gotowe:) I tak zakręcony woreczek zostawiamy na noc, na drugi dzień są gotowe do jedzenia:)
Dla bezpieczeństwa worek wsadzamy w jakieś naczynie np miskę.