Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny sposób na sprawienie przyjemności każdemu miłośnikowi owoców morza. Małże, dzięki panierce nabierają nowego, wykwintnego smaku.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Małże rozmrozić, osączyć. Jajka roztrzepać, doprawić pieprzem i lekko solą. Małże panierować w mące, jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Małże podawać z sosami i cząstkami cytryny.