Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od koleżanki,dla mnie posmakowało i te drobne marchewki z ogrodu od razu składam ,w zimę my to lubimy zjeść do dań z drobiu.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 46
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Obrane marchewki odgotować (nie rozgotować).Cebulę sparzyć w oddzielnym garnku,odcedzić.Do słoiczków(przygotowanych wcześniej) dodać ziarenka pieprzu.Marchewkę i cebulę złożyć do słoiczków zalać zalewą,zakręcić i wekować ok 10 min.
Ja trochę za dużo gotowałam marchewkę,gdyż robiłam to w szybkowarze pierwszy raz i nie miałam poczucia czasu,dla tego zalałam gorącą zalewą i już nie wekowałam,ale wyszło bardzo dobrze.