Do góry

Dania główne Przepis na:

Marchewka na ciepło

Dania główne

Autor: Udziec

Przepisów i artykułów: 187 Ocena: 4180

Dodano: 17.01.2014

Odsłon: 2665

polecam inny sposób wykonania marchwii do obiadu:)

Składniki

  • 5 szt.dość dużej marchewki
  • 2 średnie cebule
  • łyżka masła
  • Pieprz czarny ,sól
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Marchew pokroić w talarki i gotować 15 min.
    Osobno pokroić w kostkę cebulę i podsmażyć na maśle.
    Marchew odcedzić,połączyć z cebulką .

  2. Doprawić solą i pieprzem do smaku i chwilkę poddusić.
    Podawać na ciepło do obiadu.
    Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (8)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

zlytygrysek 22 stycznia Marchewka na ciepło zawsze i wszędzie a zwłaszcza wg tradycyjnego przepisu musi mieć ...cukier i koniec :)) Odpowiedzi: 2 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

BEATA1978 17 stycznia U mnie zawsze jest tarta, albo z groszkiem Muszę wypróbować Twój przepis. Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Ewaaa 17 stycznia pychota,chodzi za mną taka "ciepła surówka" od paru dni :) Odpowiedzi: 1 ▼

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń