Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są bardzo dobre na drugi dzień, gdy masa dobrze stwardnieje. Jeśli ktoś nie lubi zapachu migdałowego nie trzeba go dodawać.
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 530
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 74
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7773
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 48
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 530
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 74
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7773
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 48
Składniki
Ciasto zagnieść i włożyć do lodówki na około 2 godziny. Po 2 godzinach wyciągnąć z lodówki i rozwałkować. Wyciąć krążki szklanką. Blaszkę wyłożyć papierem i poukładać krążki. Piec 20-25 min w 180 st.
Jajka z dwoma łyżkami cukru ubijamy nad parą.
Ubijamy , aż jajka będą w miarę sztywne i białe.
Margarynę ucieramy z resztą cukru na jednolitą masę. Do margaryny dodajemy po trochu ubite jajka, mleko w proszku i zapach. Wystudzone krążki smarujemy masą i przykrywamy drugim krążkiem. Wkładamy do lodówki.