Do góry

Przekąski Przepis na:

masełko czosnkowe do grzanek

Przekąski

Autor: marynka89

Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 181

Dodano: 03.07.2011

Odsłon: 5536

Masło czosnkowe idealne do grzanek, grilla

Składniki

  • masło, 0,5
  • szczypiorek siekany
  • czosnek, 2 ząbki
  • sól
> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Czosnek ścieramy na tarce, masło ucieramy z szczypiorkiem i czosnkiem dodajemy sól.

Twoje notatki do przepisu

Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

stiv73 11 stycznia 2012 Ja dodaję do masła 7 ziół,czosnek i jeszcze trochę soli,zawijam to w folie aluminiowę i wkładam do lodówki,po zastygnieciu kroję w krązki.Do potraw z grilla i oczywiście do steku wołowego jest wysmienite

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

marynka89 12 lipca 2011 ja z koprkiem tez robię zależy co jest pod ręką tez jest super, a z natką hmm nie próbowałam jakoś mam wpojone że natka to do zup :D ale może spróbuje

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

cocoblame 12 lipca 2011 a my robię nie ze szczypiorkiem tylko z koperkiem. bez tego masła nie ma grilla:D

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

katarzyna13535 05 lipca 2011 ja robię podobnie , tyle ze z natką pietruszki :)) - rownie dobre :)) pzdr

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń