Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 264
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Awokado myjemy,usuwamy pestkę i wyjmujemy miąższ.Następnie skrapiamy sokiem z cytryny lub limonki i rozgniatamy widelcem (można użyć blendera ale ja lubię jak zostają niewielkie kawałeczki). Do takiego masła z awokado można też dodać np rozmiażdżony czosnek.
Na zdjęciu obok masełka moje wyhodowane awokado z pestki:)