Do góry

Przekąski Przepis na:

Maslo czosnkowe

Przekąski

Autor: Jagna

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 1618

Dodano: 24.02.2009

Odsłon: 2101

Nadaje sie do miesa, ryby, pieczywa, smazenia warzyw...gdzie tylko lubisz czosnek!

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Maslo zostawiamy na noc w cieplym miejscu tak zeby bylo bardzo miekkie. Czosnek i natke pietruszki drobno siekamy.

  2. Wszystkie skladniki dokladnie ze soba laczymy tak aby powstala gladka masa, dodajemy sol, mieszamy. Przekladamy do zamykanego pojemnika, albo do foliowego rozka i przechowujemy w lodowce

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń