Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo dobre ciasto i bardzo szybko sie je piecze. no i jest tez bardzo tanie:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
cale jajka ubic z cukrem. nastepnie dodawac po troszku: make, margaryne (wczesniej rozpuszczona i ostudzona) i proszek do pieczenia.
wlac polowe ciasta do brytfanny i ulozyc na nim jablka. jablka trzeba obrac, pokroic na osemki i powycinac gniazda. po zrobieniu powyzszego zalewamy ciasto (ktore juz jest z jablkami w brytfannie) druga czescia ciasta.
piec ok 45 min w temp 180 stopni. mozna po wyjeciu posypac cukrem pudrem.
smacznego:)