Do góry

Przekąski Przepis na:

Meksyk na talerzu

Przekąski

Autor: annawk

Przepisów i artykułów: 231 Ocena: 6197

Dodano: 19.04.2009

Odsłon: 5724

twarogowa pasta do chleba w nowym wydaniu

Składniki

  • 25 dag tłustego sera białego
  • 10 dag miękkiego masła
  • sól do smaku, po 1/2 łyżeczki przyprawy meksykańskiej i słodkiej papryki w proszku
  • 1 łyżka posiekanego szczypiorku
  • 1/2 ogórka posiekanego w drobną kostkę
  • 1/3 szkl. posiekanego pora
  • 1 papryka konserwowa posiekana w drobną kostkę
  • 2 łyżki kwaśnej śmietany
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ser , masło i przyprawy utrzeć na jednolitą masę,

  2. Dodać śmietanę i warzywa, wymieszać, schłodzić.

  3. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń