Do góry

Sałatki Przepis na:

Meksykańska-Pikantna

Sałatki

Autor: jarko133

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 33

Dodano: 26.01.2009

Odsłon: 26301

Nisko kaloryczna

Składniki

  • puszka czerwonej fasoli, puszka kukurydzy, puszka groszku, słoiczek marynowanych pieczarek, 2 świeże papryki Sos: dwie cebule,
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Paprykę umyj, oczyść, pokrój w drobną kostkę .Pieczarki wyjmij z zalewy i poszatkuj. Odcedź, kukurydzę, groszek, fasolę. Wszystko przepłucz. W salaterce połącz wszystkie składniki. Cebulę obierz i posiekaj. Rozgrzej olej i zeszklij cebulę. Dodaj kilka łyżek ketchupu, kilka kropli tabasco. Duś 5 minut, przypraw ziołami. Gorącym sosem zalej sałatkę. Po 15 min wymieszaj

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

annawk 24 lutego 2009 tak , ta sałatka mojej rodzinie smakowała-dzięki za pomysł

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń