Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 97
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 39
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 97
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 39
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Składniki
Kiełbasę kroimy w kostkę .Cebule obrać drobno posiekać i podsmażyć na oleju .Po chwili dodać do kiełbasy
Pieczarki obrać posiekać dodać do garnka z kiełbasa i cebula .Czerwona paprykę umyć rozpołowić wyciąć gniazdo pokroić w kosteczkę.
Gdy pieczarki zmiękną dodać paprykę .Podlewać woda dodać koncentrat pomidorowy .Całość doprawić dusić przez chwile pod przykryciem na wolnym ogniu