Do góry

Dania główne Przepis na:

Mięciutka karkówka

Dania główne

Autor: Kaska742

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 14

Dodano: 14.06.2009

Odsłon: 4734

CHYBA NIE MA ŁATWIEJSZEGO :)

Składniki

  • KARKÓWKA,, 4 PLASTRY
  • cebula,, 5 SZTUK
  • majonez,, 1
3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ WYŁOŻYĆ NA BLASZKĘ, NA CEBULI POUKŁADAĆ PLASTRY KARKÓWKI, WSZYSTKO POSMAROWAĆ MAJONEZEM, PIEC W TEMP. 180 STOPNI DO MIĘKKOŚCI - PYCHA !

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

koko6 15 czerwca 2009 możesz próbować co 2 godziny-jak nie wiesz ile mięknie karkówka

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

killbill 15 czerwca 2009 A jak długo to jest do miękkości? chyba nie trzeba stać z widelcem i sprawdzać co 5 minut czy gotowe:))

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń