Do góry

Dania główne Przepis na:

Mięsko z patelni

Dania główne

Autor: gvlba

Przepisów i artykułów: 118 Ocena: 1475

Dodano: 23.11.2009

Odsłon: 6642

To mięsko robi mój mąż.Jest naprawde pyszne.

Składniki

  • łopatka, 1 kg
  • cebula, 3 duże
  • jajko, 1
  • vegeta
  • pieprz
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Łopatke myjemy i kroimy w dośc dużą kostkę.Podsmażamy,następnie podlewamy odrobiną wody i dusimy ok 20 min.Cebule kroimy w piórka,mieszamy w misce z vegeta i pieprzem,aby zmiękła.Jak mięsko będzie już miekkie dodajemy cebule i dusimy następne 10 min.Przyprawiamy do smaku.Na koniec dodajemy rozmacone jajko i ponownie wszystko mieszamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kokolo 25 sierpnia 2010 SUPER PRZEPIS - do poprzedników - liczy się SMAK nie tylko wygląd !

8 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

asik19m 09 marca 2010 jakby ktoś puścił pawia na patelnię :////

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

oliwia_winna 15 lutego 2010 ale to nieładnie wygląda... tyle cebuli :-(

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń