Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne,pyszne i szybkie w wykonaniu ciasteczka ;-)
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 95
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 183
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1467
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 95
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 183
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1467
Składniki
Jajka ubić z cukrem na kogiel-mogiel. Dodać olej,wodę,zapach,proszek i mąkę.Zmiksować wszystko na jednolitą masę.Wsypać płatki migdałowe i wymieszać.Papilotki ułożyć w formie do mufinków i napełnić je ciastem do 2/3 wysokości.Posypać płatkami migdałowymi i wstawić do gorącego piekarnika (200).Piec 22 min.
SMACZNEGO