Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis mojej Babci. Gołąbki smakują wspaniale.
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 120
Smaki Grecji!
Odsłon: 145
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 456
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 120
Smaki Grecji!
Odsłon: 145
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 456
Składniki
Ziemniaki utrzeć, dodać do nich surową kaszę , i przysmażoną cebulę, doprawić do smaku i wymieszać. Papier ryżowy moczyć w wodzie tak jak pisze na opakowaniu, rozłożyć na stole faszerować i zwijać jak gołąbki kapuściane.
Wkładamy do naczynia żaroodpornego polewamy sosem (według uznania) lub masłem i lekko zapiekamy.