Do góry

Dania główne Przepis na:

Mintaj z nadzieniem

Dania główne

Autor: smacznego

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 20678

Dodano: 28.04.2009

Odsłon: 2624

Podawać na ciepło z ryżem ugotowanym na sypko, sałatą i pomidorami. Przedtem skropić sokiem z cytryny. Smacznego! :)

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filety podzielić na małe kawałki, skropić sokiem z cytryny, oprószyć "Jarzynką".

  2. Biały ser zemleć, wymieszać ze śmietaną, pieprzem i natką. Każdy płat ryby posmarować farszem, spiąć wykałaczką.

  3. Formę posmarować masłem, ułożyć na niej roladki. Wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać około 20 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń