Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 119
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 580
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 119
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 580
Składniki
Kotlety umyj, osusz, rozbij pięścią (nie tłuczkiem, bo będą za suche). Czosnek obierz, wyciśnij przez praskę. Z miodu, sosu sojowego, czosnku, soku z cytryny i przypraw zrób marynatę, grubo posmaruj nią kotlety. Trzymaj mięso w marynacie kilka godzin, (najlepiej przez całą noc). Smaż na średnio gorącym oleju z obu stron na złoty kolor.