Do góry

Śniadania Przepis na:

Miodowo-brzoskwiniowe tosty

Przepis dnia 2008-09-11
Śniadania

Autor: gwarek

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 95

Dodano: 04.09.2008

Odsłon: 13514

Na słodki początek dnia.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Zmiksuj razem białko z jajka, wanilie i mleko. Ubijaj, aż do utworzenia się piany. Zamocz całe kromki chleba w miksturze. Nastaw patelnie na małym ogniu i nasmaruj delikatnie olejem. Połóż kromki na patelni i piecz,aż do zbrązowienia. Połóż na talerz i udekoruj brzoskwiniami. Całość polej miodem. Pycha!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Justin 28 marca 2009 hmm... mi nie wyszły tak ładnie jak na obrazku.. Ale chociaż nie dodałam brzoskwini, zamiast wanilii wsypałam cukier waniliowy i tosty zrobiłam na zwykłym chlebie to i tak mi danie smakowało. :-)

Moim zdaniem to danie jest dla wielbicieli miodu. :-)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Justin 28 marca 2009 hmm... mi nie wyszły tak ładnie jak na zdjęciu... Ale chociaż nie dodałam brzoskwini, a zamiast wanilii wsypałam cukier waniliowy to i tak mi smakowało. :-)

Moim zdaniem to danie jest dla wielbicieli miodu. :-)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń