Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie dla łakomczuchów frytek !
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Kapustkę gotujemy na miękko robimy lekką zasmażkę. Pieczarki kroimy, smażymy osobno następnie dodajemy do kapusty. Ziemniaki kroimy na frytki, smażymy w frytkownicy razem ze skrzydełkami ( oczywiście nie wszystkie na raz - porcjami) smacznego!