Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio moja ulubiona zupa'' buraczkowa''
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 76
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 76
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 81
Składniki
Ziemniaki pokroić w kostkę. Buraki ,marchew i pietruszkę obrać i zetrzeć na tarle o grubych oczkach.Warzywa zalać wywarem gotowac do'' miękkiego ziemniaka''.Doprawic solą,pieprzem i śmietaną. Podawać na ciepło z jajkami ugotowanymi na ciepło. Smacznego