Do góry

Dania główne Przepis na:

MOJE GOŁĄBKI.

Dania główne

Autor: juczka

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 326

Dodano: 18.10.2009

Odsłon: 12854

ŚWIETNE DANIE NA OBIAD..

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z KAPUSTY TRZEBA WYCIĄĆ GŁĄBA,NASTĘPNIE SPAŻYĆ WE WRZĄTKU.

  2. FARSZ:DO MISKI WKŁADAMY MIĘSO I RYŻ UPRZEDNIO ZPAŻONY,NIGDY NIE GOTUJĘ RYŻU DO MIĘKKOŚCI,ZAWSZE JEST NA PÓŁ TWARDY POSMAŻAM POKROJONĄ W KOSTKĘ CEBULĘ,I WKŁADAM DO FARSZU DOKŁADNIE MIESZAM,NA KONIEC DODAJĘ DROBNO POKROIONY CZOSNEK.Z GRZBIETÓW LIŚCI WYCINAM TE TWARDE,I W TAK PRZYGOTOWANE JUŻ LIŚCIE NAKŁADAM FARSZ I ZAWIJAM TRADYCYJNIE GOŁĄBKI .SMACZNEGO.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń