Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Do szklanki wrzucić limonkę, wsyp brązowy cukier, dołóż parę listków mięty. Całość rozgnieć, żeby wydobyć sok oraz aromat składników. Wrzuć sporo lodu, wlej rum i dodaj kilka listków mięty do dekoracji. Jeśli masz czas, samemu przygotuj syrop cukrowy (1 łyżka cukru na 2 łyżki wody) i użyj zamiast cukru. Drink łączy w sobie kwaśny i słodki smak, doskonale orzeźwia.