Do góry

Przekąski Przepis na:

mozzzzarelka :)

Przekąski

Autor: kofanaa

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 24

Dodano: 02.12.2009

Odsłon: 4255

pyszota:)

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. ser i pomidora kroimy w plastry ok 3mm.Przekładamy na przemian,posypując bazylią

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

malgo44 05 grudnia 2009 Ulubione danie moich synów,ja dodaję też czerwoną cebulę; czsami zamiast oliwą , polewam sosem czosnkowym. Daje to wyraźniejszy smak.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

jagodka213 03 grudnia 2009 Uwielbiam to danie. Mnie jak brakuje świeżej bazylii to używam suszonego oregano, no i oczywiscie bez oliwy nie obejdzie sie to dani. PYCHA :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mirabelka 02 grudnia 2009 Otóż to, dobra oliwa z oliwek jest niezbędna :) ja taką sałatkę robię sobie wieczór, posypuję świeżą bazylią, skrapiam oliwą, przykrywam i wsadzam do lodówki, a rano mam razem z ciemnym pieczywkiem najpyszniejsze śniadanie na świecie :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

amela 02 grudnia 2009 To caprese, bardzo popularne we Włoszech. Brakuje jeszcze dobrej oliwy z oliwek .
Mniam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 02 grudnia 2009 Od lat robie taka przekąskę,pyszna.Tylko polewam ja jeszcze niewielką ilością oliwy.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Sugarspice 02 grudnia 2009 ale sie zrobilo kolorowo od twoich przystawek :) a ta to moja ulubiona! polecam z odrobina oliwy z oliwek i octem balsamicznym

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń