Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto wyczarowane zaledwie z kilku składników. Dodatek maku sprawia, że idealnie pasuje na świąteczny stół.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 256
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 456
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 256
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 456
Składniki
Wykonanie: 1.Masło ucierać do białości z cukrem. 2. Dodawać kolejno po jednym jaju i małymi porcjami przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia. 3.Pod koniec ucierania dodać suchy mak. 4.Ciasto piec w temp.180°C około godziny.