Do góry

Przekąski Przepis na:

MUCHOMORKI Z JAJ

Przekąski

Autor: martin23

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 1

Dodano: 24.10.2008

Odsłon: 2379

LADNIE WYGLADA I DOBRZE SMAKUJE I JEST SZYBKIE W PRZYGOTOWANIU I LATWE

Składniki

  • jaja ugotowane na twardo, 4
  • SREDNIEJ WIELKOSCI POMIDORY, 4
  • SOSU MSJONEZOWEGO LUB TATARSKIEGO, 4 LYZECZKI
  • LISCIE SALATY
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. JAJA UGOTOWAC I OBRAC ZE SKRUPEK I ODCIAC Z SZAREG KONCA PLASTEREK BIALKA. POMIDORY DOPASOWANE WIELKOSCIA DO ROZMIAROW JAJEK - PRZECIAC W POPRZEK LUB NIECO PONIZEJ POLOWY WYSOKOSCI. GORNE CZESCI POMIDOROW WYDRAZYC POTEM NAKRYC NIMI USTAWIONE PIONOWO JAJA. ODCIETE PLASTERKI BIALKA DROBNO POSIEKAC I POSYPAC NIMI KAPELUSZE MUCHOMORKOW . JAJA USTAWIC NA PODKLADZIE Z SOSU MAJONEZOWEGO LUB TATARSKIEGO I PRYBRAC WOKOLO LISCMI SALATY .

Twoje notatki do przepisu

Blog autora:
Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Twój komentarz może być pierwszy

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń