Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam Wam bardzo smaczne i dietetyczne muffinki,danie jako przekąskę lub jako główne. Są delikatne, w smaku lekko anyżkowym,rozpływają się w ustach,na pewno wszystkim posmakują:)
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 311
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 225
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3317
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 311
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 225
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3317
Składniki
Torebkę kaszki ugotować przez 10min.i wystudzić. Fenkuł pokroić w kostkę i podsmażyć wraz z pokrojoną cebulką na maśle. Mięso zmielić. Do kaszki dodać mięso zmielone,podsmażony fenkuł z cebulką,przyprawy ,oraz posiekany koperek. Masę doprawić do smaku. Do foremek nałożyć masę mięsno-jaglaną. Dać do nagrzanego piekarnika do 190* góra-dół i piec około 40min. Z tych proporcji wyszło mi 9szt.
Smacznego życzę!